Doğa Anadan Sofranıza

Invest In Anatolia, ülke ve bölge genelinde gıda üretimi, perakende ve çiftçilik sektörlerinde güçlü bir pazar lideri olmak için 2017 yılında yola çıktı

Doğa Anadan

Invest In Anatolia, ülke ve bölge genelinde gıda üretimi, perakende ve çiftçilik sektörlerinde güçlü bir pazar lideri olmak için 2017 yılında yola çıktı. Faaliyetlerinin başlangıcından bu yana şirket, müşterilerine ve tedarikçilerine karşı tutarlı bir işbirliği yaklaşımıyla her zaman bir kurumsal sosyal sorumluluk politikası izlemiştir.

Bu aynı zamanda, ülke kalkınmasının ekonomik boyutun çok ötesine, devam etmekte olan iş projelerinin sosyal ve kültürel getirilerine kadar uzandığına dair derin bir vizyondan kaynaklanmaktadır.

Yatırım şirketimiz, medeniyetin beşiği olan Anadolu’nun bereketli topraklarını yüksek kalite, gelişmiş teknoloji ve profesyonel danışmanlık hizmetleri ile tarımsal yatırım projelerine hayat vermektedir.

Kuruluşumuzdan bugüne dek işimize karşı her gün artan tutku ve büyük heyecan hissi ile firmamızı önündeki hedeflere taşıma noktasındaki en büyük yapıtaşlarından biridir. Şirket çalışanlarımızın tutku ve heyecan ile devam ettirdikleri süreçlerimiz ve standartlarımız ile hedeflerimize doğru şekilde ulaşıyoruz.

“Tutku insanın kendine güvenmesinden doğar, tutku olmadan yapılan iş kanatsız uçmaya benzer” S.Fitzgeral

Unutmayın toprak altındır!

Kalite Anlayışımız: En yüksek düzeyde, tüketici güvenliği ve müşteri memnuniyeti sağlamayı, Müşteri ve tüketicilerimizin, beklentilerini tam olarak karşılayan ve güvenle tüketilecek ürünleri, Tarım ve Gıda Mevzuatlarının yasalara duyarlı olarak üretmeyi, Üretimin tüm kademelerinden tüketiciye kadar uzanan süreçte, gıda güvenliği izlenebilirliğini tam olarak sağlamayı, Tüm süreçlerimizi ve faaliyetlerimizi verimlilik ve etkinlik açısından optimize edip, değer yaratmayı, İş güvenliği, gıda güvenliği ve çevre güvenliği gibi;

ürünlerimize, hizmetlerimize ve süreçlerimize uygulanabilir tüm yasal gereksinimler ile uyum içinde çalışmayı, Ulusal ve Uluslararası mevzuata uygun olarak ürünlerimizi, süreçlerimizi ve işletmelerimizi sürekli geliştirerek, tüketicilerimize sağlıklı ve kaliteli ürünleri sunmayı, Gıda zinciri boyunca gıda güvenliği ile ilgili bilgileri sürekli güncelleyerek sisteme aktarmayı, Sürekli iyileştirme ve geliştirmeyi, kurum kültürü olarak benimsemiştir.

Glutensiz Hayat

Çölyak hastalığı olanlar, gluten intoleransına sahip olanlar, buğday alerjisi ve dermatitis herpetiformis (duhring hastalığı) hastalığı bulunan kişiler kesinlikle gluten içermeyen gıdalar tüketmelidir.

Çölyak hastalığı ve çölyak dışı glüten duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmaya ve glütensiz beslenmesi gerekenler için basit ve güzel çözümler sunmaya adadık kendimizi. Temel felsefemiz dünyaya ne yiyebileceğimiz açısından bakmaktır – ne yiyemeyeceğimiz açısından değil.

Perakende

Doğaanadan Ürünler