Fidan Üretimi

Türkiye’nin önde gelen verimli tarım alanları içinde faaliyet gösteriyoruz. Hem üreten hem de üreticiyi destekleyen güçlü çalışma ağına sahip çevik global tedarikçiyiz. Bilinçli tarım uygulamaları ile kaliteli, sürdürülebilir ve ulaşılabilir olmak temel hedefimiz.

IN VITRO

2018 yılı itibari ile doku kültüründe ceviz fidanı üretimi için kurulan IA invitro, ceviz klon anacı (Vlach) ve kendi kökü üzerine Chandler Fidanı üretimi yapmaktadır.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun, en iyi çeşitleri ve klonal anaçları üretebilmek için, dünyadaki tüm yenilikleri takip ederek, firmamızın bünyesinde çalışan uzman kadromuz ile gerekli ar-ge faaliyetleri yürütüyoruz.

Doku kültürü laboratuvarımız sayesinde Vlach gibi klonal anaçları ,virüsten ari şekilde üreterek, fidanlığımız ve dolayısı ile müşterilerimize en yüksek kalitede sunuyoruz.

Biyoteknoloji Hizmetinizde

Gördes inVitro tarım pazarının taleplerini karşılamak için bitki biyoteknolojisini kullanarak bitkisel üretim sistemlerini araştırıyor, yeniliyor ve geliştiriyoruz . In vitro çoğaltma konusundaki bilgi birikimimiz , her zaman her bitki türünün potansiyelini arayan tüm ekibin profesyonelliğini ve sorumluluğunu yansıtır.

Birebir aynı özellikleri taşıyan, sağlıklı ve virüslerden ari bitkiler üretebilmek için, steril koşullar altında, Doku Kültürü yöntemleri ile klonal bitkiler üretiyoruz.
Müşterilerimizin ilgisini çeken bitkileri çoğaltmak için en son bitki biyoteknolojisi tekniklerini kullanıyoruz. Amacımız , ekim alanınızın tarımsal karlılığını optimize etmektir .
Tarım projelerinin karlılığı ve iyileştirilmesi konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz ve her müşterinin taleplerini zamanında karşılıyoruz. Amacımız, güler yüzlü ve profesyonel bir el ile mahsullerin potansiyelini arttırmaktır.

Sizi Dinliyoruz

İsteklerinizi dinlemek için uzman biyoteknoloji uzmanlarımızı hizmetinize sunuyoruz.

Pazar talebine ve müşteri gereksinimlerine uyum sağlayan diğer bitki türleri ile projeler geliştirmek için teklifinizi analiz ediyoruz.

Invitro

Fidanlarımız