Gezegenimiz ve çevre için sürdürülebilir bir yatırım

Türkiye’deki tarım endüstrisinde yenilikçi ve modern yöntemlerle devrim yaratmakta olan Invest in Anatolia, yatırımcıları için güvenilir bir gelir yaratmakta ve her yıl dikilen binlerce ağaçla dünyayı daha iyi bir yer haline getirmektedir.

Invest In Anatolia

Invest In Anatolia, Anadolu’nun verimli topraklarını, kaliteli bir hizmet ve gelişmiş teknolojiyle buluşturarak canlandırmayı ve yatırımcılar ile buluşturmayı hedefler .

Bu doğrultuda seçilen ürün ise cevizdir. Türkiye, Dünya’nın en büyük ceviz üreticileri arasında 7. sıradadır. Ancak buna rağmen Türkiye’de cevize olan ilgi nedeniyle ithalatta da 2 sıradadır ve yılda 110 bin ton ceviz ithal etmektedir.

Invest In Anatolia, toprak ve su analizini yaptığı onaylanmış arazileri alarak kaliteli fidanlardan oluşan, güzel ceviz bahçelerine dönüştürür, böylece sizlere profesyonel yatırım hizmeti sunmayı amaçlar. Yapacağınız yatırım, sizlere tarımsal ürün alanında büyük bir kar ile Anadolu topraklarında tapulu bir araziye sahip olmanızı sağlayacaktır.

Invest in Antolia, hedefledikleri doğrultusundaki ilk adımlarını 2017 yılında atmıştır. Şirketimizin; eldeki ürünün en verimli ve karlı kullanımı için almış olduğu bilgiler ve püf noktaları ile yatırımlarına başlamıştır. Bu anlamda ilk yatırım Manisa’nın Gördes İlçesi’ne bağlı Kaşıkçı Köyü’nde yapılmıştır. Arazi büyüklüğünün istenilen seviyeye ulaşması ile yapılan ön çalışma sonrasında bahçenin ilk fazı Ocak 2017 tarihinde, ikinci fazı ise Şubat 2018 de dikilmiştir.

SÜREÇLER

Invest In Anatolia kurucularının en büyük hedefi, önce Türkiye’de sonra Dünya’da tarımın hakkettiği değeri görmesini ve tarımsal alanda kaliteli ürünlerin elde edilmesini sağlamaktır. Yatırım şirketimiz, bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam ederken, kaliteden de asla ödün vermemektedir.
Toprak analizinden iyi sonuç alabilmek için aldığımız örnekleri kurallarına uygun alarak, güvenilir laboratuvarlarda doğru bir şekilde analizi ettiriyoruz.
Arazinin dikime hazırlanması, ileri teknoloji sulama ve gübreleme sistemleri ile çevre dostu tarım.

Invest in Anatolia tüm analiz ve altyapı çalışmaları yapılmış araziye Sertifikalı Amerikan Chandler fidanlarını diker.

Invest in Anatolia tüm süreci profesyonel ekibi ile yönetir. Yetiştirme sırasında tüm işler (toprak işleme, sulama, bakım ve budama) Profesyonel Ziraat Mühendisi tarafından düzenli olarak yapılır.

Invest in Antolia'nın bu süreçte sizlere sunduğu imkanlar ise şöyledir;

  • Kendinize ait tapulu bir arazi
  • Kaliteli ceviz fidanlarından oluşan verimli bir ceviz bahçesi
  • İleri teknoloji sulama sistemleri ile çevreye duyarlı bir tarım
  • Verimli bir ürün hasadı
  • Ticaret yapabileceğiniz bir alan
  • 7/24 danışmanlık hizmeti

Bugün “Atalan Çiftiği” olarak bilinen bu bahçe, Dünya’daki en revaçta ceviz cinsi olan Chandler cinsi ceviz üretmektedir. Bahçedeki gelişim ve bu gelişimi takiben elde edilen kazanç bahçenin ortaklarının yüzünü güldürmekte ve ceviz yetiştiriciliği alanında daha istekle çalışmalar yapmalarını sağlamaktadır.

Kurak topraklardan güzel ceviz bahçelerine dönüştürülen arazilerdeki fidanlar, tam otomasyona sahip sulama ve gübreleme sistemleri ve büyük bir emek ile beslenmekte ve büyümektedir.

Tamamlanan Projelerimiz

Ülkemizin meyveciliğinin gelişmesinde üzerimize düşen görevi fazlası ile yapmaya, kazanırken üreticiyi daha çok kazandırmaya, pazar değeri yüksek olan yeni çeşitleri üretmeye, bilgileri paylaşmaya ve teknik sektörel danışmanlık hizmeti sunmaya her zaman hazırız.

5/5

They are very gentle and do their best to give the patients the expected results. I am very happy with their office, equipment, kindness and professionalism.

5/5

The staff was friendly and professional, and the treatment left me feeling refreshed and rejuvenated. Thank you for the wonderful service, I'll definitely be visiting again!

5/5

The treatment targeted areas of concern and helped to improve the texture and firmness of my skin, but most importantly, the staff knew what they were doing.

Bir sorunuz var mı?

Aşağıda en sık sorulan sorulara göz atın. Sorunuzun cevabını bulamıyorsanız, bize e-posta göndermekten çekinmeyin; size en kısa sürede geri dönüş yapacağız. Şeffaflık Her Zaman En İyi Politikadır!
İş yapımız, bizler ve yatırımcılarımız için kazan-kazan durumu yaratmaktadır. Yatırımın doğası gereği, ilk hasat zamanına kadar ilk 3,5 ila 4 yıl boyunca gelir yoktur. Bu süre zarfında yönetim şirketimiz tüm masraflarını öder. 1. hasadı aldıktan sonra, ürünü aktifleştiriyoruz ve iş gücü, işletme maliyetleri ve hasat maliyeti gibi operasyonel işletme giderlerini düşürdükten sonra net gelirimizi yatırımcılarımıza veriyoruz. Yatırımcılarımız net karın% 80’ini alıyor ve% 20’sini alıyoruz. Bu nedenle, bu yapıda, yatırımcılarımız arsayı satın aldıktan sonra, ceplerinden hiçbir zaman yönetim ücreti veya işletme ücreti ödememektedir.
Herkes! Dünyanın her yerinden yatırımcılarımız var. Bir ağaç dikin ve takıma katılın!
Minimum yatırım bir ağaçtır (200 €).
Tarihsel olarak ceviz ağaçlarının çok güvenli bir yatırım olduğu kanıtlanmıştır. Ceviz ağaçları zararlılara, hastalıklara ve sert iklime karşı dayanıklıdır. En kötü senaryo, kendisini büyük bir doğal afet olarak sunacaktır. Ancak ekim yerlerimizi titizlikle seçtiğimizde bu tür sorunlarla henüz karşılaşmadık. Ayrıca tüm plantasyonlarımız sigortalıdır ve bir şey olması durumunda yatırımcılara tazminat ödenecektir.